Regenesis therapie

 

De uitvinder en ontdekker van deze therapie was Robert  Rasmusson .

Hij voelde en wist dat als zeesterren, hagedissen, kikkers en andere dieren delen van hun lichaam kunnen regenereren dat die mogelijkheid bij mensen ook aanwezig zou moeten zijn. Het werd een van de krachtigste methoden om energie te genereren voor genezing, deze methode noemen we de Blue Dot Energy. Deze Blue Dot Energy methode is uniek voor het werk van Robert Rasmusson. Geen ziekte kon hem imponeren omdat hij wist dat iedereen de mogelijkheid heeft om terug te gaan naar de oorspronkelijke bron die ligt opgeslagen in onze cellen en DNA. Hij zei ‘als je met je hart en ziel vanuit onvoorwaardelijke liefde voor de medemens mag werken dan gebeuren er wonderen, niet één keer maar steeds weer’!  De belangrijkste boodschap van Robert Rasmusson is dat iedereen dit prachtige werk “Regenesis-Healing” kan leren, wat ook je afkomst, achtergrond of opleiding is.

 

Regenesis betekent opnieuw geboren worden.
In de twintigste eeuw was Robert Rasmusson de eerste die op de universiteit van Santa Cruz in California les gaf aan artsen, verpleegsters en gezondheidswerkers in Energy Healing en aantoonde dat je met Regenesis-Healing en de Blue Dot Energy het celgeheugen kan activeren zodat het zich de oorspronkelijke perfectie herinnert waardoor het helingsproces kan beginnen.

 

De blue dot energy methode

 

De Blue Dot Energy methode is een unieke methode die ons zelfhelend vermogen of dat van anderen aanzienlijk kan versterken en versnellen en zieke cellen lijkt te regenereren naar gezonde cellen. Het is de oer-energie die zich als blauwe stipjes (Blue Dots) in onze celkern bevindt en die door de foetus wordt gebruikt om zichzelf te scheppen. De Blue Dot Energy methode overtreft elke methode om te kunnen helen waarmee je ooit in aanraking bent geweest.

Een bevrucht eitje wordt een foetus door zichzelf voortdurend te delen. Als er twee- en- dertig cellen zijn begint de foetus selectief cellen te scheppen, gebaseerd op het DNA patroon, de unieke blauwdruk die in elke cel aanwezig is. Dit proces is bij de geboorte nog niet voltooid. Met de voltooiing van het foetale proces, als de baby ongeveer vijf maanden oud is, gaat de cellulaire energie ‘slapen’ in de vorm van ‘kleine blauwe stipjes’ binnenin elke celkern.

De blauwe energie kan worden geactiveerd om terug te keren naar de oorspronkelijke blauwdruk van het begin van ons leven.

Ik ben Regenesis -practitioner en kan deze behandelingen geven met mooie wonderbaarlijke resultaten.